Blog

AJÁNDÉKOK, KEDVEZMÉNYEK, TANÚSÍTVÁNYOK

AJÁNDÉKOK, KEDVEZMÉNYEK, TANÚSÍTVÁNYOK

Minden szükséges rajz- és festőeszközt, alapanyagot biztosítok az alkotásokhoz, a meghirdetett eseményeken való részvételhez, semmit nem kell magaddal hoznod!

Emellett a jobbagyféltekés rajztanfolyamon résztvevők ajándék rajzeszközöket és egy nagyon különleges rajzkönyvet: "A realisztikus rajzolás mesterfogásai" c. könyvet kapják tőlem ajándékba, ami a Valdor Art Rajz- és Festőiskola saját kiadása, könyvesboltokban sem kapható!

A tanfolyamon résztvevő gyerekek és felnőttek is TANÚSÍTVÁNYT kapnak a tanfolyam sikeres elvégzéséről, egyéni sorszámmal, amit a FELNŐTTKÉPZŐK HIVATALOS OLDALA generál számára!

A további infókért és kedvezményekért, kattints a részletekre!

AJÁNDÉKOK a jobbagyféltekés rajztanfolyamokon résztvevőknek:

RAJZESZKÖZÖK: (értéke: ~ 5.000 Ft)
Ezeket haza is viheted: 4 db grafitceruza, 1 db radír, 1 db monopol radír, 1 db satírrúd, 1 db papírvonalzó, 1 db hegyező, 1 db rajzmappa

A REALISZTIKUS RAJZOLÁS MESTERFOGÁSAI KÖNYV: (értéke: 26.710 Ft)

Ami a Valdor Art Művészeti Iskola saját kiadása. A könyv segítségével napi 15 perc gyakorlással rövid időn belül profin fogsz rajzolni, 10 fejezeten keresztül eljutsz az élethű rajzolásig, többet nem kell a rajzolással bajlódnod és az árnyékolási technikák mestere leszel!


Ezeken kívül minden szükséges rajz- és festőeszközt, alapanyagot biztosítok az alkotásokhoz, semmit sem kell neked beszerezned, sem magaddal hoznod! Ez minden kreatív tevékenységre vonatkozik, amire jöhettek hozzám!

KEDVEZMÉNY:

1 évig érvényes 5 % KEDVEZMÉNYKÁRTYÁT a LÉNIA írószerbe:

Ahol minden rajzeszközt megtalálsz, amit nálam kipróbálhatsz!
Cím: 7400 Kaposvár, Arany J. u. 15.




Oldal tetejére