Blog

A műhelyben

A műhelyben

A Színpompa alkotó- és oktatóműhelyet Kaposváron, a Kisfaludy u. 70. alatt találod.

Műhelyem helyszíne sokféle kreatív tevékenységnek, mint például a realisztikus rajzolás, állandó rajzszakkörök gyerekeknek és felnőtteknek, élményfestés, kezdő- és haladó rajztanfolyamok, nyári gyerektáborok, egynapos élményrajzolások, ünnepekhez és iskolai szünetekhez igazított kreatív worshopok, kalligráfia workshopok... amiket folyamatosan hirdetek, szervezek, tervezek.

A helyszín egy családi ház, nagy oktatóteremmel, felszerelt konyhával, mosdóval, udvarral.

Ötleteket is szívesen fogadok a szinpompamuhely@gmail.com e-mailre!

 

Írd meg nekem, hogy mit készítenél, mit próbálnál ki, mire vagy kíváncsi, esetleg nem szeretnél vele otthon "maszatolni".
Akkor is keress bátran, ha min. 6 - max. 10 fő már van veled együtt és privát foglalkozásra jönnétek szívesebben!

Írd meg nekem, hogy mit készítenél, mit próbálnál ki, mire vagy kíváncsi, esetleg mivel nem szeretnél otthon "maszatolni". Segítek megvalósítani kreatív vágyaitokat!
Akkor is keress bátran, ha min. 4 - max. 10 fő már van veled együtt és privát foglalkozásra jönnétek szívesebben!

Alkotó- és oktatóműhelyem hangulatos hely egy családi házban, ami harmóniát, nyugalmat áraszt, ahol mindenki ajtón kívül hagyhat minden kötelezettséget, problémát, sulit, munkát, családot és ahonnan majd lelkileg feltöltődve mehettek haza!
Lehet, hogy éppen azért jössz, mert minőségi időt, figyelmet szeretnél adni és kapni, ebben az esetben lepd meg családodat, barátaidat, vagy kollégáidat!

Oldal tetejére