Blog

RÓLAM - NEKTEK 4. rész   Dolgok, amik feltöltenek :)

RÓLAM - NEKTEK 4. rész Dolgok, amik feltöltenek :)

Fontosnak tartom, hogy a családomnak, környezetemnek "adni" tudjak magamból. Ehhez persze az szükséges, hogy én magam fel legyek töltve lelkileg-testileg.

A hangulatom is teljesen más lesz, ha olykor tudatosan kiszakadok a mókuskerékből és szinte észrevétlenül feltöltődök, újra pozitív energiák jönnek belőlem.
A feladatok/tennivalók nem múlnak el ugyan, de a kedvem, hozzáállásom megváltozik! ;)

AMI ENGEM FELTÖLT:


Elsősorban - ha feltöltődésről van szó - a kreatív dolgok kapcsolnak ki, a rajzolás és festés, de szeretek kísérletezgetni is, pl. tavaly egy virágcserép-világítótornyot készítettem.

Mikor nem alkotok, nem is tanítok, akkor legjobban a családommal szeretek lenni, otthon, az udvaron, vagy utazni, kiruccanni valahová, mindegy az úticél is, a lényeg, hogy együtt.
Szeretünk jókat enni, nevetni, játszani (tollas, kártya, társas, ping-pong), filmezni, barátokkal lenni.
Megszerettük a bicajozást is, sokszor kitekerünk a Desedára egy velős pirítósért is akár ;) amit utána egy fél Desi-körben letekerünk.

Ha épp nem tanulok valamit, nem rajzolok, nem festek és nem is tanítok, akkor a maradék szabadidőmben táncolok, mert nagyon jólesik a mozgás a rengeteg ülve, vagy állva töltött idő után és a kubai salsa és a bachata erre nagyon jó kikapcsolódás.

A másik kedvencem a légjóga, amit nemrég ismertem és szerettem meg, ez is nagyon jó testnek-léleknek, nőies, változatos mozgás.

Ha még ezek után is marad szabadidőm, akkor nagyon szívesen bekuckózok az udvaron a függőágyba, vagy a hintaágyba pár csomag nasival és olvasgatok.  :D

Oldal tetejére