Blog

RÓLAM - NEKTEK 3. rész   Milyen is vagyok?

RÓLAM - NEKTEK 3. rész Milyen is vagyok?

Egyszerű, hétköznapi ember vagyok, mint akárki más: társ, anya, alkotó nő, lány, testvér, barát - erényeimmel és hibáimmal együtt.

Ugyanazok a "feladatok" jönnek velem is szembe, mint akár veled, pl. gyereknevelés, logisztika, házimunka, nem sorolom.... nyugi, megértelek! ;)

A tegnapi önmagamnál igyekszem jobb lenni, ez olykor tudatos, de többnyire ösztönösen "működök". :)

MILYEN IS VAGYOK?


munkámban maximalista típus vagyok, elsősorban önmagammal szemben szeretem magasra tenni a lécet, de a tanítványaimból is a maximumot igyekszem kihozni! A legjobb az egészben, mikor saját maguk is meglepődnek a teljesítményükön! Hát miért érném be kevesebbel? :) 

Alaptermészetem kíváncsisága
pedig az új dolgok felé, ismeretlen vizekre hajt, szerintem mindig van kitől és mit tanulni! Szeretem a kihívásokat, nem riadok vissza a nehézségektől, sőt, annál nagyobb öröm a végén a siker! Örök kritikusa vagyok önmagamnak, úgy érzem, mindig van miben fejlődni, változni! Éppen ezért mindig tanulok valami újat, a "Life Long Learning" híve vagyok főiskolás éveim óta. Két kamaszlányom anyukájaként érdekelnek a gyereknevelés nagy kérdései és a pszichológia egyes területei is.

Akik ismernek, többnyire ezeket mondják rólam: megértő, türelmes, kitartó, szerény, segítőkész, aranyos, érzékeny, empatikus, harmóniát kedvelő, rendszerető, de kissé naívnak és engedékenynek is gondolnak. Ennyi idősen - kisebb hárítással és ellenállással ugyan... :D - már próbálom befogadni ezeket a véleményeket.

Oldal tetejére